CNN verkiest OurDomain tot gebouw dat de wereld in 2021 vorm zal geven | News

2/2/2021

OurDomain Amsterdam South East is door CNN Style uitgeroepen tot een van de meest geanticipeerde gebouwen van 2021. Het moderne, gepixelde gebouw is te zien als de belangrijkste illustratie van het stuk waarin 8 ontwikkelingen aan bod komen die zeker een impact zullen hebben op de vastgoedsector en bewoners en gemeenschappen over de hele wereld zullen inspireren.

Voor CNN biedt OurDomain Amsterdam South East bewoners "het soort gedeelde voorzieningen en groene landschapsarchitectuur waar de generatie van hun ouders misschien alleen maar van had kunnen dromen". Het 90.000 vierkante meter grote woonproject bestaat uit 3 gebouwen die gemeubileerde en ongemeubileerde studio's en 1- en 2-slaapkamerappartementen bieden voor singles, koppels, delers en gezinnen. Het is het grootste woonproject in Amsterdam met meer dan 1.500 huurappartementen.

De redenen waarom OurDomain Amsterdam South East is uitgeroepen tot een van de gebouwen die de wereld in 2021 vorm zullen geven, gaan veel verder dan de drie esthetisch onderscheidende en verbluffende gebouwen. De transformerende impact van OurDomain ligt vooral in de verandering die het brengt in een gebied dat lange tijd een monofunctioneel kantoorkarakter had. Greystar's shared living ontwikkeling zorgt voor een fundamentele verschuiving in het stadsdistrict door verbindingen te bevorderen, sociale interactie te vergemakkelijken en de levenskwaliteit van de omringende gemeenschap te verhogen.

No items found.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONS WONINGAANBOD?

Register now to find out more about your future home