Drie redenen waarom jij wilt wonen in Amsterdam-Zuidoost

7/9/2020

Wonen in Amsterdam-Zuidoost wordt steeds populairder. Steeds meer woningzoekenden zien de parels die deze prachtige omgeving biedt. Bij OurDomain Amsterdam South East weten wij natuurlijk allang dat Zuidoost the place to be is. Daarom geven we je in deze blog drie redenen om in dit nieuwe, dynamische stadsdeel te wonen. Lees verder en ontdek wat deze plek zo bijzonder maakt!

Er is altijd wat te beleven

Eén ding is zeker: in Zuidoost verveel je je nooit. Het is dé plek voor studenten, young professionals en iedereen die houdt van een levendige omgeving. Er zijn volop horecagelegenheden waar je na een lange dag studie of werk gezellig kunt borrelen.

Zuidoost zit boordevol verborgen pareltjes. Ben jij gek op streetart? Loop de kunstroute door de H-buurt en sta versteld van de prachtige kunst. Kunstliefhebbers kunnen hun hart ook ophalen bij CBK Zuidoost. In deze kunstgalerie kun je niet alleen de indrukwekkende kunst bewonderen, maar ook diverse lessen en workshops volgen!

De foodlovers onder ons voelen zich vast en zeker thuis bij foodcourt World of Food. Met ruim 25 eettentjes met lekkernijen uit onder andere Indonesië, Suriname, Thailand beleef je hier de ultieme streetfood-ervaring.

In OurDomain Amsterdam South East profiteer je van diverse faciliteiten, zoals een lounge, filmzaal, game- en muziekroom, werk- en studieruimten en een sportschool. Maar daarnaast zijn ook alle voorzieningen van Amsterdam-Zuidoost binnen handbereik!

Het nieuwe Amsterdam

Een mix van creatieve bewoners en ondernemers geven kleur aan Zuidoost, zoals kunstenaars, rappers, DJ’s en modeontwerp(st)ers. Zuidoost is ook een gebied waar veel sociale en ondernemersinitiatieven worden gerealiseerd, zoals een lokale brouwerij, een etnische foodcourt, winkels en nog veel meer!

De sportievelingen onder ons kunnen straks terecht in het Spoorpark, wat tussen OurDomain en station Holendrecht gebouwd wordt. Met de diverse sportaccommodaties kun je in het park een heerlijke sportsessie houden in de buitenlucht. Ook wordt het park een prachtige plek om samen met je vrienden, studiegenoten of collega’s te recreëren.  

De huidige bewoners zijn al erg tevreden over de rust, ruimte en groen in hun buurt. Er zijn diverse groene parken waar je na een lange dag kunt ontspannen, zoals het Nelson Mandelapark, de Bijlmerweide en het Gaasperpark. Deze parken zijn ideaal om na het werken of studeren lekker te wandelen, een boek te lezen, te picknicken of je vrienden te ontmoeten. Ook in het hart van OurDomain Amsterdam South East komt een echt stadspark waar jij kunt chillen.

Perfect bereikbaar

Ga je wonen in Amsterdam-Zuidoost? Dan profiteer je van de beste bereikbaarheid die je je maar kunt wensen. Met de metro of trein ben je al in slechts 20 minuten in hartje Amsterdam! Is je bestemming wat verder weg? Dan heb je de keuze uit maar liefst drie treinstations. Station Holendrecht ligt zelfs naast OurDomain Amsterdam South East. Dit station heeft directe verbindingen met onder andere Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam Amstel, Station Duivendrecht, Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal.

Ook wonen in Amsterdam-Zuidoost? Bekijk onze huurappartementen!

Ben je op zoek naar eigentijdse, betaalbare huurappartementen in Amsterdam? Kom ook wonen in Amsterdam-Zuidoost! Bekijk onze appartementen en vind jouw ideale woning. Bekijk ook de virtuele tour om het interieur van de appartementen te bekijken.

No items found.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONS WONINGAANBOD?

Register now to find out more about your future home