Hoe is het om OurDomain Amsterdam South East te bezoeken?

6/10/2020

De verhuur van de huurappartementen in het North en West House van OurDomain Amsterdam South East gaat binnenkort van start en veel mogelijk nieuwe bewoners hebben de locatie bezocht, zowel via onze Virtuele Tours als door het boeken van een rondleiding met de OurDomain Team.

Benieuwd hoe de bezoeken zijn?

Onlangs is er een blogpost verschenen over Amsterdam Studentenstad, waarin de ervaring van de tour van een potentiële huurder wordt beschreven. We hebben een stukje uit het originele artikel geselecteerd, dat jou een idee kan geven van de eerste indruk van het gebouw en de faciliteiten:

“Bij binnenkomst waan je je meteen in een veilige, relaxte omgeving. Met links een Service Desk (met 24/7 bewaking) en rechts een stijlvol ingerichte lobby met oog voor detail, krijg je het gevoel alsof je een sfeervol hotel binnenstapt. Als je doorloopt, loop je langs de zogeheten loungeplekken, waar je lekker kunt chillen, werken of socializen. Als je in stilte wilt werken kan dit overigens ook in de hiervoor bestemde werk- en studieruimtes. Als je doorloopt, loop je aan tegen de eerste faciliteit waar mijn hart sneller van gaat kloppen; jawel, een Music Room. Een ruime kamer met alles wat je nodig hebt om je creativiteit op muzikaal gebied te uiten. Met onder meer een piano, gitaar, draaitafel en een drumstel, is er voor iedereen die zijn muzikaal brein eens flink wil prikkelen, wel wat wils.

Maar er is meer. Wil je na een dag hard werken of studeren even relaxen onder het genot van een film? Ga dan, bijvoorbeeld met je buurman of -vrouw die je net hebt leren kennen, naar de cinema room en kies hier zelf welke film je wilt kijken. Een bioscoop aan huis, hoe luxe is dat?”

Je kan het volledige blogbericht, getiteld "OurDomain Amsterdam South East: een droom om te wonen!" lezen vanaf deze link. Veel plezier bij het lezen!

Vergeet niet dat je altijd een afspraak kunt maken en deze ervaring zelf kunt beleven. We kijken er naar uit om jou te verwelkomen op OurDomain Amsterdam South East!

No items found.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONS WONINGAANBOD?

Register now to find out more about your future home