Onze Nieuwe Smart Mobility: Hely Hub

1/2/2021

In december 2020 maakte de HUUB-spot plaats voor onze nieuwe smart mobility: Hely Hub. Een nieuwe naam, een nieuwe app, maar dezelfde moderne en duurzame vervoersmiddelen die je gewend bent.

Hoewel het gebruiken van onze vervoersmiddelen via de Hely Hub heel eenvoudig is, willen we je graag even iets meer vertellen over de veranderingen tussen het gebruik van de HUUB-spot en de Hely Hub. 


Kentekenplaten in plaats van QR-codes

Met Hely hoef je niet meer de QR-code van een auto te scannen voordat je begint aan je rit. Selecteer je gewenste auto, reserveer via de Hely-app en je bent klaar! De auto met jouw specifieke kenteken staat voor je klaar. De (elektrische) fietsen kun je nog wel reserveren en gebruiken door middel van het scannen van een QR-code. 


Check de actieradius van je e-auto

In de Hely-app kun je nu gemakkelijk zien of de e-auto volledig is opgeladen en wat de actieradius is, voordat je begint aan je rit.  


Begin sneller aan je rit

In tegenstelling tot HUUB-spot heb je voor Hely geen pincode meer nodig om de sleutels uit je e-auto te halen. Haal de sleutels eruit wanneer je vertrekt en stop ze terug wanneer je terugkomt. Dat is alles!


De tarieven

Hely heeft verschillende pakketten en gebruikstarieven ten opzichte van HUUB-spot. Bij HUUB betaalde je bijvoorbeeld €2 per reservering, bij Hely is dit gratis. Ontdek alle Hely pakketten en tarieven op www.hely.com/tarieven.

Zie en ontdek meer in de app: Hely heeft veel extra functies en mogelijkheden om ervoor te zorgen dat alles wat je nodig hebt, centraal te vinden is. Zo heeft de Hely-app:

- Een accountpagina: waar je al je aanstaande reserveringen kunt bekijken, wijzigen, annuleren of starten. Hier vindt je ook een realtime overzicht van je gemaakte kosten en maandelijkse facturen.

- Een chatfunctie: waar je een chat kunt starten met ons klantenserviceteam of kan zoeken naar handige hulpartikelen en instructievideo's.

- Een promolink: waarmee je, je vrienden, familie of buren voor Hely Hub kunt uitnodigen. Hiermee ontvangen jullie €10 rijtegoed. Ga in de app naar instellingen, klik op ‘Gratis ritten verdienen’ en start met het maken en verzenden van je persoonlijke uitnodigingen.

Hely zal in de lente van 2021 beschikbaar zijn voor bewoners van OurDomain Amsterdam South East.

No items found.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONS WONINGAANBOD?

Register now to find out more about your future home