Miss Scarlett opent in OurDomain Amsterdam South East

17/2/2021

We zijn blij te kunnen aankondigen dat bar-restaurant miss Scarlett op zaterdag 20 februari open gaat in OurDomain Amsterdam South East. 

Aan iedereen die 's ochtends wakker is gemaakt tijdens de bouw: het spijt ons, maar we zullen het goedmaken. Aan iedereen die heeft gewacht op een plek om vrienden te ontmoeten, te genieten van een ontbijt, een echte Italiaanse espresso, een lokaal tapbiertje of goed glas wijn, een snelle hap of een avond lang tafelen: je wachtdagen zijn bijna voorbij. 

Miss Scarlett wordt je nieuwe huiskamer, je thuis weg van huis. De ruimte zal een Mediterraans geïnspireerd menu serveren met een miss Scarlett exclusieve twist, met tal van vegetarische en veganistische opties. Plus, een brede selectie van meestal lokale bieren, een grote keuze aan wijnen per glas, de beste koffie buiten Italië, cocktails en funky non-alcoholische drankjes.

Vanwege de beperkingen van Covid-19 zal miss Scarlet in OurDomain Amsterdam South East beginnen met alleen afhaalmaaltijden, maar hopelijk kan de restaurant-bar je heel snel binnen of buiten op zijn terras ontvangen.

Volg hun Instagram-account voor foto's en updates: missscarlett.ams

Op zoek naar werk?

Miss Scarlett is nog op zoek naar ervaren bar- en bedienend personeel, afwassers en ervaren koks. Wil je hun team komen versterken? Kijk dan op hun website www.miss-scarlett.nl, of stuur je CV plus een korte motivatiebrief naar info@miss-scarlett.nl.

OurDomain team is enthousiast om alle bewoners en de community te zien genieten van alle smaken die miss Scarlett biedt!

No items found.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONS WONINGAANBOD?

Register now to find out more about your future home