OurDomain heeft de Kingsley Excellence Award in ontvangst genomen

8/3/2021

Met trots kondigen we aan dat OurDomain de Kingsley Excellence Award in ontvangst heeft mogen nemen, voor ons appartementencomplex in Amsterdam-Zuidoost. Dit is een geweldige prestatie voor ons!

Wij doen er alles aan om onze bewoners een geweldige woonervaring te bieden en zijn daarom erg blij om te zien dat onze inspanningen gewaardeerd worden. Het is zelfs zo, dat de waardering die de bewoners ons geven nu hoger ligt dan het gemiddelde vóór COVID-19. Die positieve feedback is de mooiste en belangrijkste erkenning die wij kunnen krijgen. Natuurlijk blijven wij hier in de toekomst keihard aan werken, om de waardering zo hoog mogelijk te houden.


The Kingsley Excellence Award

The Kingsley Excellence Award onderscheidt communities die beter presteren dan de Kingsley Index™ benchmark. Hierbij ligt de focus op de algemene tevredenheid van de bewoners. De Kingsley Associates rijkt uitsluitend Awards uit aan communities die er alles aan doen om hun bewoners tevreden te houden, van verhuizing tot vertrek. Ieder jaar wordt de Kingsley Excellence Award uitgereikt, op basis van de prestaties van communities in het voorgaande jaar. 


Over de Kingsley Index

De Kingsley Index™ is de grootste en meest uitgebreide database voor het meten van prestaties in de vastgoedsector. Door de prestaties van grote bedrijven in onroerend goed de afgelopen 30 jaar te analyseren, is de index uitgegroeid tot dé benchmark voor het meten van tevredenheid onder bewoners. Kingsley Associates ondervraagt ​​jaarlijks meer dan vier miljoen potentiële klanten en inwoners namens haar klanten.

No items found.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONS WONINGAANBOD?

Register now to find out more about your future home