You Can TULU! De 24/7 slimme verhuurfaciliteit van OurDomain komt eraan

30/11/2020

Deze week opent OurDomain Amsterdam South East de nieuwe in-house verhuurfaciliteit TULU. Hier kunnen bewoners 24/7 terecht voor kwalitatieve huishoudelijke en lifestyle artikelen. Een unieke kans om minder te bezitten en meer te leven!

Zelfverzekerd huren met slechts één druk op de knop

TULU is gunstig gelegen in de wasserette van East House. Stofzuigers, VR-brillen, projectoren en andere huishoudelijke artikelen kosten tussen de €2,- en €4,- per uur. Een lokaal team onderhoudt, ontsmet en verzorgt de artikelen. Het assortiment wordt samengesteld op basis van de resultaten van de enquête die door ruim 500 studenten is ingevuld.

In de studieruimte stelt TULU eenprinter beschikbaar. Upload je Word- en PDF-documenten naar de bijbehorende app en je bent klaar om te printen. Daarnaast staan er in de fietsenstalling elektrische steps, compleet met oplaadstation, klaar om te huren.

Deze service is gemakkelijk te gebruiken. Download hier de TULU-app, claim je registratiebonus en kies een artikel of upload een document. Huur de gewenste artikelen door de QR-code op je scherm te scannen bij de zelfscan-zuil.

Hoe het werkt:


De toekomst van bezittingen

NYC based Startup, TULU, is opening its first-flagship-European site in partnership with OurDomain Amsterdam South East. TULU’s intention is setting a new standard of convenience, sustainability and affordability for the city-living student, including on-demand access to appliances, micro mobility and entertainment, printing, and more.

Verheugd op deze nieuwe samenwerking

Ver van huis zijn is niet altijd even makkelijk. TULU is er om de studerende bewoners te ondersteunen met eenvoudige oplossingen voor een gezondere levensstijl. Bij OurDomain zijn wij verheugd om TULU te mogen verwelkomen in onze community!

Neem voor vragen of verdere informatie over TULU contact met ze op via info@tulu.io.

No items found.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONS WONINGAANBOD?

Register now to find out more about your future home