OurDomain Amsterdam South East buildings and city park

De locatie
Amsterdam-Zuidoost

OurDomain Amsterdam South East ligt in het Amstel III-gebied, direct naast Station Holendrecht en Amsterdam UMC, locatie AMC. Dit gebied wordt de komende jaren getransformeerd naar een modern stedelijk gebied met meer dan 5.000 woningen en kantoren, voornamelijk gericht op biowetenschappen. Er zijn veel wijk- en ondernemersinitiatieven, zoals een lokale brouwerij, een nieuw openbaar sportpark, groene parken, een internationaal food court, winkels en nog veel meer.

OurDomain Amsterdam South East building façade with coloured blocks at night
OurDomain Amsterdam South East buildings and city park renderOurDomain Amsterdam South East building render with residents playing in the garden

Drie gebouwen

OurDomain Amsterdam South East ligt tussen de Meibergdreef, Station Holendrecht en de Pietersbergweg. In totaal komen hier 1.559 huurappartementen, verdeeld over drie nieuwe gebouwen: East, North & West House. Deze drie gebouwen liggen rondom een groen stadspark. De architectuur van elk gebouw heeft zijn eigen identiteit, en op de begane grond diverse voorzieningen en commerciële ruimtes, zoals een Jumbo City supermarkt, een restaurant en een sportschool speciaal voor bewoners.

 • East House, 955 gemeubileerde studio's - nu beschikbaar!
 • North House, 339 appartementen - beschikbaar Q1/Q2 2021
 • West House, 265 appartementen - beschikbaar Q1/Q2 2021

EAST HOUSE

955 studio appartementen van 20 - 34 m²

East House is the place to be. Het is het V-vormige ‘hoofdgebouw’ van OurDomain Amsterdam South East, tegenover het Amsterdam UMC, locatie AMC. Het valt op door de vrolijke, kleurrijke vlakken in de trapvormige gevels. Hier vind je straks de meeste voorzieningen en faciliteiten die we speciaal voor jou als bewoner geregeld hebben. Bij binnenkomst in de lobby, word je verwelkomd door de vriendelijke medewerkers van de service desk. Heb je vragen over je appartement, de services of de faciliteiten? Dan kun je hier terecht. Kom snel kennismaken!

Op de begane grond vind je de lounges, werk- en studieplekken, de wasserette, een filmzaal, music room en nog veel meer. En wat dacht je van het restaurant, de Jumbo City supermarkt of het heerlijke buitenterras? Sporten doe je straks in de moderne gym in West House.

De 955 gemeubileerde studio’s in East House zijn geschikt voor studenten en young professionals. Goed om te weten: East House heeft intussen haar deuren geopend!

BEKIJK DE APPARTEMENTEN
girl behind plants in a table at OurDomain Amsterdam South Eastgirl smiling while painting
OurDomain Amsterdam South East buildings and city park render
girls talking outside on two swingscouple holding cups of coffee bird eye view of a coffee table

NORTH HOUSE

339 luxe 1-, 2- of 3-kamer appartementen van 31 - 73 m²

Het L-vormige North House valt op door de bijzondere architectuur. Heb je de koperen gevels al gezien? Het gebouw grenst deels aan het Spoorpark en deels aan de Pietersbergweg. Kom je met de auto, dan rijd je hier de parkeergarage in.

In North House komen naast 2- en 3 kamer appartementen ook enkele studio’s. De ideale plek voor singles, stellen en ook voor vrienden. De 3-kamer appartementen hebben bijna allemaal 2 badkamers. Prettig als je dit appartement bijvoorbeeld deelt met een vriend(in), en interessant voor stellen of als je weleens logees over de vloer hebt. Alle appartementen worden opgeleverd inclusief PVC-vloer, wandafwerking, een complete keuken en badkamer(s). Ga dus alvast op zoek naar jouw droominrichting! Je meubels en de styling regel je zelf.

Woon je in North House, dan maak je net als je buren gebruik van alle faciliteiten in de omliggende gebouwen. Door het park wandel je gemakkelijk naar East en West House, waar je veel voorzieningen vindt die speciaal voor jou en je medebewoners beschikbaar zijn. North House opent Q1/Q2 2021 haar deuren.

BEKIJK DE APPARTEMENTEN

WEST HOUSE

265 luxe huurappartementen van 46 - 83 m²

West House is het charmante U-vormige gebouw met een ’health’-label. Op de begane grond vind je straks een gym van 900 m2. Ben je nog niet sportief, dan word je het hier vanzelf wel. Na een lange dag gooi je thuis je tas neer en ga je heerlijk ontspannen op de fitnesstoestellen, aansluitend een drankje drinken op het gezellige terras óf even uitzweten in het groene stadspark. Het kan allemaal. Ook In West House vind je luxe studio’s en 2- en 3-kamerappartementen. De 3-kamerappartementen zijn ideaal om te delen. Deze woningtypen hebben naast een gezamenlijke woonkamer en keuken, twee slaapkamers met elk een eigen badkamer. Dé plek om tot rust te komen en je op te laden.

Alle huurappartementen worden opgeleverd inclusief PVC-vloer, wandafwerking en complete keuken en badkamer(s). Kom je het gebouw binnen via de hoofdentree, dan arriveer je in een royale lounge met postbussen. Als bewoner van West House maak je naast de ‘gym’ in je eigen woongebouw, ook gebruik van alle faciliteiten in East House, waar je ook terecht kunt voor praktische vragen bij de service desk. West House opent Q1/Q2 2021 haar deuren.

BEKIJK DE APPARTEMENTEN
OurDomain Amsterdam South East buildings and city park render
girlfriends with coats outside laughingthree friends standing and looking at a mobile phone while laughing inside of a restaurant

Stadspark

Stadspark VAN 18.000 m2 oplevering Q2 2021

Het  gezellige centrale park tussen de drie gebouwen wordt een verblijfsgebied en krijgt een wandelroute van en naar station Holendrecht. Het is de perfecte plek om vrienden te ontmoeten, te ontspannen en om lekker te wandelen. Je kunt hier een boek lezen, wat drinken of gewoon lekker buiten zijn na een lange dag werken of studeren.

OurDomain Amsterdam South East city park

Location & Accessibility

OurDomain Amsterdam South East is easy to reach:

Metro, bus and train Station of Holendrecht

Highway A2 and A9

Gemakkelijk bereikbaar

Openbaar vervoer

Station Amsterdam Holendrecht is een trein- en metrostation in Amsterdam-Zuidoost. De trein is aangesloten op de spoorlijn Amsterdam Centraal - Utrecht Centraal, die parallel loopt aan de metrolijn. Het station ligt tussen de wijk Holendrecht en het Amsterdam UMC - locatie AMC, en is verbonden door een overdekte promenade. Er is ook een busstation voor zowel stads- als streekbussen.

Met de auto

OurDomain Amsterdam South East ligt dichtbij diverse uitvalswegen:

 • A2, met verbinding naar Utrecht en  ‘s-Hertogenbosch
 • A9, met verbindingen naar Schiphol, Haarlem en Almere
 • A10, Amsterdamse ringweg
OurDomain Amsterdam South East building behind the train station
Train movingTrain Station in Amsterdam

In de buurt

Shoe icon black

2 minuten

 • Amsterdam UMC, locatie AMC
 • Spoor-, metro- en busstation Holendrecht
 • Spoorpark naast het station (2021)
Shoe icon black

5 minuten

 • IKEA Amsterdam
Bike icon black

10 minuteN

 • Arena Shopping Mall
 • Bijlmer Sportpark
 • Golfbanen (verschillende banen in de buurt)
 • Nelson Mandela Park
Bike icon black

15 minuten

 • AFAS Live (muziekhal)
 • Coffee Fellows
 • Gaasperpark
 • Gaasperplas (meer)
 • Johan Cruijff ArenA (voetbalstadion - AJAX)
 • Gaasper Camping Amsterdam
 • Bioscoop Pathé (bioscoop)
 • Prins Willem Alexander Manege (paardrijden)
 • Restaurants en Food Courts, Ichi-E, QO Hotel en Persijn
 • Ziggo Dome (muziekhal)
 • Zuidas Amsterdam (zakencentrum)
 • & veel meer locaties...
Train icon black

20 minuteN

 • Amsterdam Centrum
Bike icon black

40 minuteN

 • Amsterdam Centrum

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONS WONINGAANBOD?