OurDomain Amsterdam South East building façade with coloured blocks at night
OurDomain Amsterdam South East buildings and city park renderOurDomain Amsterdam South East building render with residents playing in the garden

Drie gebouwen

OurDomain Amsterdam South East ligt tussen de Meibergdreef, Station Holendrecht en de Pietersbergweg. De locatie bestaat uit 1.559 huurwoningen, verdeeld over drie nieuwbouwprojecten: East, North and West House, die een prachtig ensemble vormen rond een groen stadspark. De architectuur van elk gebouw is gericht op zijn eigen identiteit en vibe. Op de begane grond van bevinden zich diverse voorzieningen en commerciële ruimtes, zoals een supermarkt, een restaurant of een sportschool waar de bewoners gebruik van kunnen maken.

 • North House, 339 appartementen met een rustige vibe en ontworpen voor (young) professionals en jonge gezinnen.

 • West House, 265 appartementen met een rustige vibe en ontworpen voor (young) professionals en jonge gezinnen.

 • East House, 955 gemeubileerde studio’s met een levendige vibe en de meeste voorzieningen ontworpen voor studenten en (young) professionals.

NORTH HOUSE

339 LUXE VERHUUR STUDIO'S, 1- EN 2-SLAAPKAMERAPPARTEMENTEN VAN 31 - 73 M²

Het L-vormige North House valt op door zijn bijzondere architectuur. Heb je de koperen gevels al gezien? Het gebouw grenst aan het Spoorpark en deels aan de Pietersbergweg. Als je met de auto komt, rij je hier de parkeergarage in. North House heeft enkele gemeenschappelijke voorzieningen zoals een kleine lounge, maar verder heeft dit gebouw een rustige en stille sfeer, met uitzicht over het park tussen de gebouwen of het groene en ruime Spoorpark.

North House is de ideale plek voor singels, jonge gezinnen, stellen en vrienden. De 2 slaapkamer appartementen hebben veelal 2 badkamers en een ruime woonkamer met aangrenzende keuken. Speciaal ontworpen voor als je dit appartement deelt met bijvoorbeeld een vriend(in) of collega. Ook is het interessant voor stellen met (jonge) kinderen of als er soms gasten blijven slapen. Alle appartementen worden opgeleverd inclusief PVC vloer, witte wandbekleding en een complete keuken en badkamer(s). Naast de 1 en 2 slaapkamer appartementen heeft North House ook een aantal studio's.

Je kan natuurlijk samen met je buren gebruik maken van alle faciliteiten, ook in de omliggende gebouwen. Je loopt gemakkelijk door het park naar East en West House waar je alle faciliteiten vindt die exclusief voor jou en je medebewoners beschikbaar zijn.

BEKIJK DE APPARTEMENTEN
OurDomain Amsterdam South East buildings and city park render
girls talking outside on two swingscouple holding cups of coffee bird eye view of a coffee table
OurDomain Amsterdam South East buildings and city park render
girlfriends with coats outside laughingthree friends standing and looking at a mobile phone while laughing inside of a restaurant

WEST HOUSE

265 LUXE HUURAPpARTEMENTEN VAN 46 - 83 M²

West House is het charmante U-vormige gebouw met een "gezondheids"-label. Binnenkort vind je op de begane grond een 900 m² grote fitnessruimte. Als je niet sportief bent, word je het hier zo. Na een lange dag zet je je werkspullen thuis en komt tot rust op de fitnessapparatuur, drink je een drankje op het levendige terras of zweet je je stress uit in het groene stadspark. Alles is mogelijk.

In West House vind je luxe studio's en 1- en 2-slaapkamer appartementen. De 2 slaapkamer appartementen zijn ideaal voor het delen met een vriend(in) of collega, want naast een gedeelde woonkamer en keuken heeft elke slaapkamer een aangrenzende privé badkamer. De plek om te ontspannen en de batterij op te laden.

Alle huurappartementen worden geleverd inclusief PVC vloer, witte wandbekleding en complete keuken en badkamer(s). Wanneer u het gebouw binnenkomt via de hoofdingang, komt u in een ruime entree met brievenbussen. Als bewoner van West House kun je, naast de fitnessruimte in je eigen woongebouw, ook gebruik maken van alle faciliteiten in East House.

West House is de ideale plek voor singels, jonge gezinnen, koppels en vrienden.

BEKIJK DE APPARTEMENTEN

EAST HOUSE

955 STUDIO'S VAN 20 - 34 M²

East House is the place to be voor studenten en (young) professionals. Het is het V-vormige "hoofdgebouw" van OurDomain Amsterdam South East, tegenover het Amsterdamse UMC, locatie AMC. Het valt op door de vrolijke, kleurrijke vlakken in de getrapte gevels. Hier vind je de meeste faciliteiten en diensten die wij speciaal voor jou als bewoner hebben geregeld. Bij binnenkomst in de lobby word je verwelkomd door het vriendelijke team bij de servicedesk: als je vragen hebt over je appartement, de diensten of de faciliteiten dan staan zij je graag te woord.

Op de begane grond vind je de lounges, werk- en studieplekken, de wasserette, een bioscoop en een muziekkamer. Om de omgeving compleet te maken vind je hier ook een restaurant, de Jumbo City-supermarkt en het heerlijke buitenterras. De mogelijkheid om te sporten in de moderne fitnessruimte vind je in West House.

De 955 gemeubileerde studio's in East House zijn geschikt voor studenten en young professionals. Goed om te weten: East House heeft zijn deuren al geopend! Je bent van harte welkom om hier een rondleiding te boeken, wij leiden je graag rond (alles volgens de huidige COVID-19 regels).

BEKIJK DE APPARTEMENTEN
girl behind plants in a table at OurDomain Amsterdam South Eastgirl smiling while painting

In de buurt

Shoe icon black

2 minuten

 • Amsterdam UMC, locatie AMC
 • Spoor-, metro- en busstation Holendrecht
 • Spoorpark naast het station
Shoe icon black

5 minuten

 • IKEA Amsterdam
 • Cruyff Court Meibergpad / Holendrechtplein
Bike icon black

10 minuteN

 • Arena Shopping Mall
 • Bijlmer Sportpark
 • Golfbanen (verschillende banen in de buurt)
 • Kinderboerderij "'t Brinkie"
 • OSCAM
 • Nelson Mandela Park
Bike icon black

15 minuten

 • AFAS Live (muziekhal)
 • Coffee Fellows
 • Gaasperpark
 • Gaasperplas (meer)
 • Johan Cruijff ArenA (voetbalstadion - AJAX)
 • Sportcomplex Kraaiennest (K-buurt)
 • Gaasper Camping Amsterdam
 • Bioscoop Pathé (bioscoop)
 • Prins Willem Alexander Manege (paardrijden)
 • Restaurants en Food Courts, Ichi-E, QO Hotel en Persijn
 • Ziggo Dome (muziekhal)
 • Zuidas Amsterdam (zakencentrum)
 • & veel meer locaties...
Train icon black

20 minuteN

 • Amsterdam Centrum
Bike icon black

40 minuteN

 • Amsterdam Centrum

Stadspark

Stadspark VAN 18.000 m2 oplevering Q2 2021

Het  gezellige centrale park tussen de drie gebouwen wordt een verblijfsgebied en krijgt een wandelroute van en naar station Holendrecht. Het is de perfecte plek om vrienden te ontmoeten, te ontspannen en om lekker te wandelen. Je kunt hier een boek lezen, wat drinken of gewoon lekker buiten zijn na een lange dag werken of studeren.

OurDomain Amsterdam South East city park
OurDomain Amsterdam South East buildings and city park

AMSTERDAM ZUIDOOSTELIJK GEBIED

OurDomain Amsterdam South East is gelegen in het Amstel III gebied, direct naast Station Holendrecht en het Amsterdamse UMC, locatie AMC ziekenhuis. Dit gebied wordt getransformeerd tot een modern stedelijk gemengd gebied met meer dan 5.000 appartementen en kantoren, voornamelijk gericht op de life-sciences. Er worden veel maatschappelijke en ondernemende initiatieven gerealiseerd zoals een lokale brouwerij, een nieuw openbaar sportpark, groene parken, een wereldwijd georiënteerde foodcourt, winkels en nog veel meer. Meer info vindt je hier.

Location & Accessibility

OurDomain Amsterdam South East is easy to reach:

Metro, bus and train Station of Holendrecht

Highway A2 and A9

Gemakkelijk bereikbaar

Openbaar vervoer

Station Amsterdam Holendrecht is een trein- en metrostation in Amsterdam-Zuidoost. De trein is aangesloten op de spoorlijn Amsterdam Centraal - Utrecht Centraal, die parallel loopt aan de metrolijn. Het station ligt tussen de wijk Holendrecht en het Amsterdam UMC - locatie AMC, en is verbonden door een overdekte promenade. Er is ook een busstation voor zowel stads- als streekbussen.

Met de auto

OurDomain Amsterdam South East ligt dichtbij diverse uitvalswegen:

 • A2, met verbinding naar Utrecht en  ‘s-Hertogenbosch
 • A9, met verbindingen naar Schiphol, Haarlem en Almere
 • A10, Amsterdamse ringweg
OurDomain Amsterdam South East building behind the train station
Train movingTrain Station in Amsterdam