Smart Mobility

Wij denken groen bij OurDomain Amsterdam South East; we dragen bij aan een duurzame, flexibele en betaalbare manier van leven! Als je op een stedelijke locatie woont met uitstekende toegang tot het openbaar vervoer is een auto bezitten geen must! Maar er zijn wel momenten dat een auto gewoon handig is. Bijvoorbeeld wanneer je iets wilt ophalen, je een zakelijke afspraak hebt of als je gewoon lekker op stap wilt in het weekend.

E-auto's en e-bikes

vanaf Q1/Q2 2021

Onze mobility partner Hely biedt een selectie van elektrische auto's aan die exclusief beschikbaar zijn voor inwoners van OurDomain Amsterdam South East. Alle auto's zijn 100% ‘’groen’’ (met zonne- en windenergie) en zijn gemakkelijk en betaalbaar te boeken via een app. Voor kortere afstanden kan je bij Hely ook terecht voor snelle elektrische fietsen en handige stadsfietsen.

Hoe werkt het?

Download de Hely-app en meld je aan. De Hely app is beschikbaar voor iOS en Android.

  1. Selecteer een OurDomain e-car in de Hely app, start je rit of reserveer deze vooraf. Voor de elektrische fietsen en stadsfietsen kun je eenvoudig een beschikbare fiets scannen met de app om jouw rit te starten.

  2. Na het starten van jouw rit in de app, opent de auto automatisch. Voor de fietsen druk je op de 'Open' knop in de app en voilá: je bent klaar om te gaan.

  3. Breng het voertuig terug bij Hely Hub OurDomain. Beëindig je autorit in de app, de auto gaat automatisch op slot. Voor de (e)bikes geldt: zet deze op slot met de app voordat je de rit beëindigt. De kosten voor de rit worden maandelijks gefactureerd.

    Meer informatie over Hely: www.hely.com/ourdomain-south-east!