Smart Mobility

Wij denken groen bij OurDomain Amsterdam South East; we dragen bij aan een duurzame, flexibele en betaalbare manier van leven! Als je op een stedelijke locatie woont met uitstekende toegang tot het openbaar vervoer is een auto bezitten geen must! Maar er zijn wel momenten dat een auto gewoon handig is. Bijvoorbeeld wanneer je iets wilt ophalen, je een zakelijke afspraak hebt of als je gewoon lekker op stap wilt in het weekend.

E-auto's en e-bikes

vanaf Q1/Q2 2021

Onze mobility partner HUUB biedt een selectie van elektrische auto's aan die exclusief beschikbaar zijn voor inwoners van OurDomain Amsterdam South East! Alle auto's zijn 100% ‘’groen’’ (met zonne- en windenergie) en zijn gemakkelijk en betaalbaar te boeken via een app. Voor kortere afstanden kan je bij HUUB ook terecht voor snelle elektrische fietsen en handige stadsfietsen. methuub.nl/

Hoe werkt het?

Registreer je via www.methuub.nl en download de HUUB-app.

 1. Start

  Selecteer een OurDomain-auto via the app en scan deze in de garage.

 2. GEBRUIK

  Nadat je de auto gescand hebt wordt deze vrijgegeven en kun je direct instappen.

 3. BETAALWIJZE

  Wanneer je terug komt bij de de HUUB-Spot in OurDomain, sluit je de auto af en beëindig je de boeking via de HUUB-app. De kosten voor de rit worden (automatisch) per maand gefactureerd.

  Meer informatie over HUUB: www.methuub.nl!

HUUB bike rental service at OurDomain
WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONS WONINGAANBOD?