Welkom bij

ø∂

ø∂

ø∂

Your 21st Century Urban Home

Amsterdam Diemen

Amsterdam South East

Coming Soon

Rotterdam Blaak

Coming Soon

ø∂

Amsterdam Diemen

OurDomain Amsterdam Diemen bevindt zich op een buitengewone locatie met het openbaar vervoer, winkelcentra en andere faciliteiten direct in de buurt. Op slechts een korte fietstocht van het levendige centrum van Amsterdam, biedt het de perfecte balans tussen comfort, gemak en energie van de stad.

Appartementen

774

Kamer grootte

42-120m²

Geschikt voor

Studenten

Young Professionals

Short Stay

Long Stay

Inclusief

Gemeubileerd appartementen

Ongemeubileerde appartementen

24/7/365 Security

Centraal gelegen

Supermarkt

Privé theater

300Mb Wifi

1Ghz Internet

Openbaar vervoer

Parkeren

Toegang tot alle faciliteiten

Vanaf

€799

Inscrijven

Thank you! Your submission has been received!
Oeps! Er is iets misgegaan. Check alsjeblieft je gegevens en probeer opnieuw.

Over

OurDomain staat voor '21st century urban living' en speelt in op de moderne woonbehoefte van studenten, young professionals en alle anderen die zich aangetrokken voelen tot levendige en multiculturele steden.

OurDomain legt de nadruk op de balans tussen modern gedeeld leven en persoonlijke ruimte, iets wat een belangrijk deel uitmaakt van het leven in de stad. De woonruimte is een trendsetter in 'serviced-living'. De OurDomain woonomgevingen bevinden zich dichtbij de stad, het openbaar vervoer en een grote diversiteit aan faciliteiten welke het snelle en urban leven van de bewoners verrijkt en gemakkelijker maakt. Onder de faciliteiten bevinden zich onder meer werk- en studeerruimtes, gyms, bars, restaurants, een launderette, een supermarkt, parkeergelegenheid, 24/7 security en een service desk. Diensten van een stadscentrum, het comfort van thuis - dat is een OurDomain experience.

OurDomain biedt volledig ingerichte huurappartementen van een hoge kwaliteit met services en diensten onder één dak, gebouwd voor een nieuwe generatie van urban citizens.

OurDomain biedt verschillende mogelijkheden qua lease up options zoals gemeubileerde, ongemeubileerde, long en short stay appartementen. De gebouwen worden gemanaged door een on-site Greystar team, welke een hoogwaardige service en community events bieden.

OurDomain voorziet in het potentieel van iedereen, waar mensen zichzelf kunnen zijn, zich comfortabel voelen, en kunnen genieten van hun urban lifestyle, voorzienend in hun groei.